Höst

12. sep, 2021

Det var längesedan jag var inne och skrev på min Blogg, och lång tid sedan jag varit inne på min hemsida men nu har jag justerat om lite, det ska in nya bilder oxå. Tyvärr så har livet kommit emellan och det har inte kommit så många kullar, men jag har inte heller varit någon " dussin-uppfödare " innan heller. Någran av mina katter under denna tid har fått lämna in och vandra över Regnbågs-bron med stor sorg. CH S*Wagga Wagga*s Han Solo flyttade till Berghem, Terttu & Martti Lehto. Så kom Pandemin och utställningarna ställdes in, det har kännts väldigt sorgligt men förhoppningsvis så ska det komma igång igen. Min Blå, CH S*Wagga Wagga*s Tummi Gummi finns på SVERAK's avelshane lista och ser gärna till damerna :)
Det har varit en underbart fin sommar och dagarna är fortfarande varma

Ha det gott💔

Dela den här sidan

Bild

23. dec, 2016

* Star Wars - Kullen *

21. dec, 2016

Så kom då stamtavlorna lagom innan Jul 🙂
och kattungarna har fått namn efter figurerna ur Star Wars, de är ju min mest tidiga kull ungar jag haft, fulla med upptåg och vill utforska allt så namnen de fått passar dem perfekt ❤

Och efter som de är Trillingar så passade det ju oxå med Trion från de första filmerna som numera är 4-6 i triologierna.

Den Chokladspotted hanen har fått sitt namn :
S*Wagga Wagga's Han Solo

Den Brun Tabby hanen har fått sitt namn :
S*Wagga Wagga's Luke Skywalker

Den Brunspotted honan har fått sitt namn :
S*Wagga Wagga's Princess Leia

Kittens/Kattungar 2016-11-08

18. dec, 2016

Sommar

9. aug, 2015

Sommaren är fantastisk även när det regnar, jag har ju fått gjort min hemsida dessa dagar.
Har satt ihop en länk sida, vill du som uppfödare vara med på länksidan, skicka mig en banner eller bild, namn, adress, postnummer, mailadress och webside adress så lägger jag till dig på länk sidan.