Katter i minnet

Katter som funnits i mitt liv och som alltid finns i minnet, saknade än idag

En dag ses vi åter på andra sidan Regnbågens bro, mina Älsklingar !

Rainbowbridge

GIP EC S*Halifax Sputnik DSM

Denna helt fantastiska katt, med stor potential och en verklig representant för rasen.
" Sputte " som han kallades var en katt som älskade att showa, man kunde ställa honom på Domarbordet och sedan skötte han sig nästan själv där. Han hatade att förlora, då kunde han sura rejält :) Stort Tack till alla kattvänner som vi mötte i NOM-ringen och även i panelen, var härlig tid då vi väntade på slutresulatet.
" Thanks to all Judgees who made the show time with Sputte so fantastic "

S*Junglespots Kahlùa JW

Denna tös hämtade vi från Skåne, hon var en helt fantastisk katt och vi fick alldeles för få år tillsammans. Vackraste bärnstens ögon jag sett på en Ocicat katt ever ! Underbart exemplariskt typad i huvudet. Då Kahlúa var 4 månader blev hon BOB kat. lll och sedan BOB 2:a totalt, det var en otroligt härlig känsla, man blev helt yr av glädje :)

EC D*Dream Tigers Black Magic

Min Magic, ja en helt underbar katt som jag importerade från Tyskland. Där Judith och man & dotter kom med katt och bilen full av massa gott att dricka. Magic tog sig väl Välkommen av de andra katterna på en gång. Väldigt feminim, snäll och efter tre år blev hon mamma till en kull på två, Flash & Princess. Hon har gett mycket för framtida avel och avkommer !

GIC S*Megabites Cosmonova

Lilla söta fina feminima CM, hämtades från Uttran utanför Stockholm.
När vi kom hem med henne så blev Sputte förälskad, ja han riktigt bedårade denna svartsilverspotted tjejen, och vaktade så hon inte ramlade ur soffan, då lade han sig på kanten så hon låg tryggt hos honom. Hon har gett mycket för kommande avel !

S*Wagga Wagga's Gary Cooper

Denna kille fick jag alldeles för liten tid med, han var en otroligt härlig katt. Skulle bara in med honom och vaccinera och kom hem med en tom bur, det var en stor chock och saknaden är fortfarande stor !

S*Halifax Yam Yam

Min allra första Ocicat ! En tokig härlig helt underbar kastrat hane. Det var han som gjorde att vi ville ha en Sputnik som namn på nästa Ocicat, och så blev det oxå :)
Yamiz och Buster, vår huskatt var oskiljaktiga, bästa vänner !

BUSTER, the housecat

Buster kom till oss en dag då vi bodde i stan, stod på balkongen och ylade in genom fönstret. Visst hade vi sett honom min make och jag under sommaren och det verkade som att ingen ägde honom. Vi tog in honom, satte upp lappar men ingen ville höra av sig, och en dag när jag stod med honom i famnen så kom det en person som oxå lagt märke till Buster och sa " åh, vad skönt får han stanna hos er, jag har satt upp lappar överallt hela våren, men ingen har hört av sig", då var det givet att han blivit övergiven och Buster hade funnit sin nya familj, nu vid denna tiden hade vi tre sura gamla damer ( huskatter) och med en ny ung kille blev det ett sökande efter en kompis till honom, till slut fann vi rasen Ocicat och Yam Yam kom hem till oss.

Dela den här sidan